El-Teleteknik i Sverige AB

Varmt välkommen vill vi önska er till oss på El-Teleteknik i Sverige AB! Vi är ett företag som specialiserar oss på olika typer av elteknik. Vi kan hjälpa er med allt från reparationer och underhåll av elanläggningar till nätverk och olika säkerhetslösningar. Våra säkerhetslösningar inkluderar inte bara övervakningskameror, utan även passagesystem och olika sorters larmsystem. Ni som behöver hjälp med något relaterat till detta är varmt välkomna att vända er till oss!

Vår adress

Vår adress här på El-Teleteknik i Sverige AB är Bergkällavägen 37 i Sollentuna. Oss är kunder från hela Stockholmsregionen välkomna till, detta oavsett om ni kontaktar oss å ett fastighetsbolags, en bostadsrättsförenings, ett företags, eller en privatpersons vägnar. Vi ser fram emot att kunna hjälpa er oavsett vilket!

Kontakta oss

Tveka inte på att kontakta oss på El-Teleteknik i Sverige AB om ni behöver vår hjälp. Det finns flera olika sätt som ni kan komma i kontakt med oss på. Ett alternativ är att ringa oss, ett annat att använda er av något av de kontaktformulär ni finner här på sidan. Vi hoppas få höra från er inom en nära framtid!