El- och datanätverk samt säkerhet

Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster inom el- och datanätverk samt säkerhet. Detta inkluderar bland annat de nedan.

img

Kameraövervakning

Vi kan både hjälpa er med projektering, installation, avprovning och dokumentation när det kommer till kameraövervakning. Oavsett om ni representerar en bostadsrättsförening, ett företag, eller är privatperson kan vi hjälpa er med moderna kameralösningar som gör att ni kan känna er tryggare.

img

Elanläggningar

Vi erbjuder även service och reparationer av olika typer av elanläggningar. När vi arbetar med sådana kan ni alltid känna er trygga i det faktum att vi följer starkströmsföreskrifterna. Det innebär i sin tur att vi alltid utför vårt arbete på ett säkert och korrekt sätt.

img

Nätverk

Vi kan förse er med koppar- och fibernätverk. Precis som när det gäller kameraövervakning inkluderar våra tjänster när det gäller detta projektering, installation, avprovning och dokumentering. Våra nätverk har hastigheter på upp till hela 10 Gbit/s. Dessutom ingår det 25-års systemgaranti med alla våra nätverk.

img

Övrigt

Vi kan också förse er med flera övriga typer av tjänster. Detta inkluderar bland annat passagesystem, inbrottslarmsystem, brandlarmsystem, antennanläggningar, porttelefonanläggningar, stativmontering, och jour.